Veilingen haarspeldjes materialen, imitatieleer lapjes, kralen en meer!

Veilingen haarspeldjes materialen, imitatieleer lapjes, kralen en meer!

Allemaal Dingetjes veilingen

Een jaar of 6 geleden zijn wij begonnen met veilingen op onze Facebook pagina. Dit liep echter zo uit de hand, dat wij er nu een eigen groep voor hebben aangemaakt. Deze groep heet Allemaal Dingetjes SALE en VEILINGEN groep. Hier plaatsen wij wekelijks leuke veilingen.
 

Goedkope haarspeldjes materialen

Vind jij het leuk om haarspeldjes te maken en te verkopen, en ben je op zoek naar goedkope materialen? Bied dan mee op de veilingen. Bijvoorbeeld voor bloemapplicaties zoals hieronder:
Veiling bloemapplicaties haarspeldjes materialen
 

Veiling haarbandjes materialen

Ook voor het maken van haarbandjes en diadeems plaatsen wij regelmatig leuke aanbiedingen en vooral veilingen. In zo'n veiling vind je dan bijvoorbeeld diadeems met grote bloemen erbij. Of haarband elastiek mixen met bijpassende haarbloemen en vilt rondjes:
Veiling haarbandjes materialen
 

Sieraden materialen - kralen veilingen

Maak je zelf ook wel eens leuke (bij de haarspeldjes passende) sieraden? Dan kun je in onze Facebook groep ook hele leuke veilingen met kralen vinden. Deze zijn vaak voor een koopje aan te schaffen!
Kralen veilingen
 

Goedkope lapjes imitatieleer voor haarstrikken

Ook als je het leuk vindt om zelf strikken te maken van imitatieleer kun je in onze Facebook groep meebieden op de veilingen met lapjes, restanten lapjes en meer leuke partijen om strikken te maken!
Goedkope imitatieleer lapjes veilingen Allemaal Dingetjes


Je kunt gewoon vrijblijvend lid worden, geen verplichtingen. Plaats je een bod dan verwachten wij wel dat je de veiling ook daadwerkelijk betaalt als je 'm wint. De veilingen worden (meestal) achteraf in onze webwinkel gezet zodat je het makkelijk kunt afrekenen. Je krijgt geen Spaarpunten voor het bedrag van de veilingen, maar je kunt wel gebruik maken van alle beschikbare betaalmethoden. Tip van ons: Maak een account aan in onze webwinkel, plaats alvast wat producten die je leuk vindt op een verlanglijstje en bied daarnaast mee op de veilingen. Zodra een veiling is afgelopen en je 'm hebt gewonnen, kun je 'm in je winkelwagen plaatsen, met nog andere producten uit onze webwinkel. Bijvoorbeeld die je had bewaard op je verlanglijstje. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van gratis verzending (gratis vanaf 35 euro binnen NL).

Het grote voordeel van de veilingen is: Jij bepaalt wat je ervoor betaalt. Dus je hebt het zelf in de hand. Fijn, toch? 

Zien we jou ook in onze Facebook groep?

Word lid van de Allemaal Dingetjes SALE en Veilingen groep 
  Patricia     04-02-2020 09:48     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Hulp nodig?

Hulp nodig?


Bel/WhatsApp Patricia
op 06-38783093