Strikken mallen downloads

Wij zijn momenteel bezig om de mallen te herzien. Ze kunnen dus niet besteld worden. Wil je een gratis mal, en uitleg hoe je de mal moet gebruiken? Vul dan onderstaand formulier in. Dan ontvang je ook een mailtje zodra de mallen weer te bestellen en te downloaden zijn:

Zelf haarstrikken maken?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een uitgebreide tutorial waarmee jij leert om zelf leuke haarstrikken te maken!

Jouw gegevens zijn 100% veilig

 
 Strikken mallen voor het zelf maken van haarstrikken. Als je een mal bestelt, ontvang je de mal in pdf formaat via e-mail. Je kunt de mal dan zelf uitprinten op dik papier en uitknippen. Leg de verschillende onderdelen dan op het imitatieleer of vilt, teken het af en knip het uit. Daarna kun je de onderdelen op elkaar lijmen met een lijmpistool of met Gutermann textiellijm. Kies je voor de Gutermann dan kun je het beste een knijper op het midden doen en het een nachtje laten drogen. De mallen die je hebt besteld blijven overigens in jouw account staan. Dus als je inlogt heb je de mallen altijd tot je beschikking, je kunt ze onbeperkt downloaden en uitprinten. Belangrijk: de downloads kunnen niet geretourneerd worden.

Er is een klein verschil tussen Model 2 en 4, dat zie je hieronder:


 


Bezig met laden...
Gutermann textiellijm HT2 30 gram
Gutermann textiellijm HT2 30 gram
(21)
€ 5,95
Prijs per stuk

Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?


Bel/WhatsApp Patricia
op 06-38783093