Klik klak speldjes

Klik klak speldjes gebruik je om haarspeldjes te maken met kniphoesjes. Kijk bij Haarspeldjes maken uitleg om te zien hoe je dat het beste kunt doen. De speldjes gaan in het kniphoesje en daarom is het belangrijk dat het hoesje ietsje groter is. Dus een speldje van 30mm is geschikt voor kniphoesjes van 35mm.


 


Bezig met laden...
Klik klak speldjes 30mm 10 stuks
(4)
€ 1,35
Prijs per zakje
Klik klak speldjes 40mm 10 stuks
(4)
Geschikt voor kniphoesjes 45mm - Mooie kwaliteit!
€ 1,50
Prijs per zakje
Klik klak speldjes 50mm 10 stuks
(4)
Geschikt voor kniphoesjes 55mm - Goede kwaliteit!
€ 1,75
Prijs per zakje
Klik klak speldjes 40mm rechthoekig 10 stuks
(0)
€ 1,50
Prijs per zakje
Klik klak speldjes 50mm rechthoekig 10 stuks
(0)
€ 1,75
Prijs per zakje
Klik klak speldjes zwart 16x33mm 10 stuks
(1)
Blijven goed in het haar zitten!
€ 0,75
Prijs per zakje

Klik klak speldjes om haarspeldjes met kniphoesjes te maken

Een kniphoesje bestaat uit 3 lagen; een dunne viltachtige zachte onderlaag, een leuke (bijvoorbeeld satijnen) bovenlaag en daar tussenin zit een schuimlaagje. Het is de bedoeling dat je de onderste laag overdwars inknipt (voorzichtig, met een schaartje met een puntje dat goed knipt) en daar het speldje inschuift (eerst het speldje openklikken). Het uiteinde van het speldje kun je dan vastlijmen aan het kniphoesje met Hasulith sieradenlijm of een lijmpistool. Als je er ook nog een applicatie op wilt kun je de applicatie op het kniphoesje lijmen of vastnaaien en daarna het speldje erin doen. Kijk voor instructies bij Haarspeldjes maken uitleg.

Je kunt de speldjes ook gebruiken zonder hoesjes uiteraard, je kunt dan de applicatie op het speldje naaien of vastlijmen met een lijmpistool. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden, vooral in combinatie met onze applicaties. Je vindt bij ons naast bloem applicaties ook veel andere leuke applicaties.


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?


Bel/WhatsApp Patricia
op 06-38783093