• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kniphoesjes

Zelf leuke haarspeldjes maken

Haarspeldjes maken is superleuk met kniphoesjes waar je eenvoudig een klikklak speldje inschuift. Maak eerst (overdwars) een knipje met een puntig schaartje in de onderkant van het hoesje. Allemaal Dingetjes heeft een groot assortiment in diverse maten en uitvoeringen. Haarknipjes maken is niet moeilijk, kijk voor meer uitleg bij Werkbeschrijving

Mixen

Niet iedereen vindt het fijn om van 1 soort kniphoesje meteen 10 stuks te bestellen, daarom hebben wij ook heel veel leuke vrolijke mixen in ons assortiment. Voor deze mixen geldt: Op is Op. Wij voegen steeds nieuwe leuke mixen toe aan ons assortiment.

Combineren met applicaties

U kunt natuurlijk een haarspeldje met alleen een kniphoesje maken, maar het is erg leuk om er een bloemapplicatie op te doen. Onze bloemensetjes applicaties zijn heel goed geschikt om te combineren met de 55mm hoesjes. Op de kleinere hoesjes kunt u bloemapplicaties van 35mm gebruiken, eventueel met een 25mm bloemetje erop. En een leuke flatback als bloemhart uiteraard. Kijkt u ook eens bij onze leuke DIY-pakketjes om ideetjes op te doen. Heeft u vragen of bepaalde kleuren goed bij elkaar staan, of twijfelt u of een bepaalde kleur wel is wat u zoekt, stuur ons dan een e-mail dan kunnen wij even voor u kijken hoe de combinatie die u in gedachten heeft in werkelijkheid uitvalt.

Verschillende maten hoesjes

Er zijn 3 maten beschikbaar: 35mm (geschikt voor 30mm klikklak speldjes), 45mm (geschikt voor 40mm klikklak speldjes en 55mm (voor 49mm klikklak speldjes).

De kniphoesjes in de kleinste maat zijn geschikt voor baby's. De tussenmaat 45mm is geschikt voor meisjes van 1-2 jaar, of voor baby's met veel haar. De grotere maat is bedoeld voor de wat grotere meiden (vanaf ong 3jr) met wat meer haar. Welke maat kniphoesjes u neemt kunt u zelf bepalen, smaken verschillen uiteraard.