• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Klikklak speldjes

Klikklak speldjes voor het maken van haarspeldjes met kniphoesjes


Verschillende afmetingen klikklak speldjes

Een 30mm klikklak speldje past bij een 35mm kniphoesje
Een 40mm klikklak speldje past bij een 45mm kniphoesje
Een 49mm klikklak speldje past bij een 55mm kniphoesje

Een kniphoesje bestaat uit 3 lagen; een dunne onderlaag, een leuke (bijvoorbeeld satijnen) bovenlaag en daar tussenin zit een schuimlaagje. Het is de bedoeling dat u de onderste laag overdwars inknipt (voorzichtig, met een schaartje met een puntje dat goed knipt) en daar het speldje inschuift (eerst het speldje openklikken). Het uiteinde van het speldje kunt u dan vastlijmen aan het kniphoesje met Hasulith sieradenlijm of een lijmpistool. Als u er ook nog een applicatie op wilt kunt u de applicatie op het kniphoesje lijmen of vastnaaien en daarna het speldje erin doen.

Knipjes met een gat of met twee gaten

Gebruik de klikklak speldjes met een gat om een eventuele applicatie goed vast te kunnen naaien met naald en garen. Werk de onderkant netjes af door een vilt rondje erop te lijmen met een lijmpistool. 

Gebruik de speldjes met twee gaten in combinatie met een knoopje. U kunt het knoopje als bloemhart gebruiken om zo een leuk 3D effect te verkrijgen. Gebruik naald en draad om het knoopje vast te naaien en werk de onderkant van het haarspeldje af met een vilt rondje. Het vilt rondje kunt u erop lijmen met een lijmpistool of Hasulith sieradenlijm.

Kijk voor instructiefilmpjes bij Werkbeschrijving

U kunt de klikklak speldjes ook gebruiken zonder kniphoesjes uiteraard, u kunt dan de applicatie op het speldje naaien of vastlijmen met een lijmpistool. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden, vooral in combinatie met onze leuke applicaties. U vindt bij ons naast bloemapplicaties ook veel andere leuke applicaties. Allemaal Dingetjes heeft meerdere maten en uitvoeringen klikklak speldjes in het assortiment.

 

Prijzen zijn incl. 21% btw, excl. verzendkosten

Klikklak speldjes 30mm (10 st)
Geschikt voor kniphoesjes van 35mm
€1,35 €0,84
- +
Klikklak speldjes 40mm (10 st)
Geschikt voor kniphoesjes van 45mm
€1,45 €0,88
- +
Klikklak speldjes 49mm (10 st)
Geschikt voor kniphoesjes van 55mm
€1,55 €0,92
- +
Klikklak speldjes 49mm met gat (10 st)
Geschikt voor kniphoesjes van 55mm
€1,55 €0,92
- +