• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bloemapplicaties

Verschillende maten bloem applicaties

Onze bloemapplicaties zijn er in veel verschillende maten. Het is mogelijk om de diverse maten op elkaar te gebruiken, zodat u een bloem krijgt die is opgebouwd uit meerdere lagen. Het leukst is het om met een grote maat (bijvoorbeeld 45mm) te beginnen en dan verder naar boven steeds een bloem gebruiken die een maatje kleiner is. Kijk ook eens bij onze Bloemensetjes voor inspiratie.

Vastnaaien of lijmen

U kunt de diverse lagen bloemapplicaties op elkaar lijmen met textiellijm, of met een lijmpistool. Ons advies is om de bloemapplicaties (extra) op elkaar vast te naaien in het bloemhart. Het is ook mogelijk om de bloemen op een jurkje of truitje te naaien, u kunt dan garen gebruiken in dezelfde kleur als de bloem. Het kledingstuk kan daarna gewoon in de was op 30 graden.

Combineren om een haarspeldje te maken

U kunt de bloem applicaties gebruiken om op een kniphoesje te naaien, of u kunt ze rechtstreeks op een klikklak speldje naaien. Kijk bij onze blogs of bij de Werkbeschrijvingen voor meer informatie. Heeft u vragen, of een bepaalde kleurcombinatie wel mooi is bijvoorbeeld, dan kunt u een e-mail naar ons sturen.

Bestelhoeveelheden

De bloemapplicaties zijn meestal verkrijgbaar per 10 stuks (voor een zacht prijsje) maar sommige bloemen zijn te bestellen per stuk. De prijzen verschillen nogal, deze zijn berekend a.d.h.v. onze inkoopprijs. Wij proberen de prijzen uiteraard zo laag mogelijk te houden, soms is de inkoopprijs helaas hoog maar kopen wij deze toch in omdat wij ze graag willen aanbieden aan onze klanten. Wilt u veel bloemen bestellen dan kunt u wellicht korting krijgen, kijk dan even op de pagina Korting, daar vindt u onze staffelkortingen voor grote bedragen. Wilt u van 1 bepaalde bloem heel veel bestellen, neem dan contact met ons op.

Bent u op zoek naar een bepaalde uitvoering bloem applicaties stuurt u ons dan een e-mail.