Leuke bloemhartjes

Onze leuke kunststof flatbacks zijn te gebruiken als bloemhartje bij het maken van haarspeldjes. U kunt een ronde flatback gebruiken zoals een halve parel, maar een leuk bloemetje of hartje is natuurlijk ook schattig. U kunt eindeloos leuke variaties bedenken. Als u kijkt bij onze DIY-pakketjes dan krijgt u een beetje een idee welke combinaties leuk zijn. 

Tip van ons

Als u het leuk vindt om meerdere lagen bloemapplicaties te gebruiken op het haarspeldje dan kunt u het beste uitgaan van de bovenste bloem. Is het een grote bloem, gebruik dan een grote flatback, bijv. die van 13mm. Is de bovenste bloem klein dan kunt u een kleinere flatback nemen. 

Lijm

U kunt voor het lijmen van de flatbacks voor haarspeldjes op de bloemapplicaties de Hasulith sieradenlijm gebruiken, houd er dan wel rekening mee dat het minimaal 12 uur moet drogen. Wij gebruiken altijd een knijper om er zeker van te zijn dat de flatback goed blijft zitten. Hierdoor krijg je ook een leuk 3-D effect. U kunt natuurlijk ook een lijmpistool gebruiken. Dat werkt sneller, alleen dan is het wel belangrijk dat u nauwkeurig werkt.