Haarspeldjes maken Pakket


Zelfmaakpakket haarspeldjes maken! Verkrijgbaar in 3 maten: S (kniphoesjes zijn 35mm) - M (kniphoesjes zijn 45mm) - L (kniphoesjes zijn 55mm). Ieder pakketje bevat de onderdelen die je op de foto ziet. Niet inbegrepen zijn viltrondjes om de onderkant netjes af te werken. De viltrondjes vind je HIER


 


Bezig met laden...
Korting -17%
Haarspeldjes maken pakket wit donkerroze bloemprint maat L - 1 paar
(0)
€ 1,75 € 1,45
Prijs per pakketje
Korting -13%
Haarspeldjes maken pakket wit rood zwart maat L - 1 paar
(0)
€ 2,25 € 1,95
Prijs per pakketje
Korting -17%
Haarspeldjes maken pakket wit rood hartjes maat M - 1 paar
(0)
€ 1,75 € 1,45
Prijs per pakketje
Gütermann textiellijm HT2 30 gram
(22)
€ 5,95
Prijs per stuk

Zelf haarspeldjes maken met Zelfmaakpakketjes

Allemaal Dingetjes heeft leuke zelfmaakpakketjes in het assortiment, waarmee je eenvoudig zelf leuke haarknipjes kunt maken. Voor uitleg over de diverse technieken kun je kijken bij Hoe maak je haarspeldjes?

De zelfmaakpakketten haarspeldjes maken zijn verkrijgbaar in 3 maten: 
S (kniphoesjes zijn 35mm), M (kniphoesjes zijn 45mm) en L (kniphoesjes zijn 55mm)

Het is superleuk om haarspeldjes te maken, het is alleen soms lastig om zelf materialen bij elkaar te zoeken. In ons atelier/magazijn hebben wij vaak veel materialen liggen en kunnen zo makkelijk de leukste combinaties maken. Een voordeel van onze zelfmaakpakketjes is dat je ook geen restmateriaal overhoudt. In elk pakketje zitten de materialen die je op de foto ziet, daarmee kun je 1 paar haarspeldjes maken (tenzij anders aangegeven).

Wil je liever wel zelf de materialen uitzoeken en combineren dan kun je de materialen vinden bij DIY haarspeldjes.


Wat heb je verder nog nodig om haarspeldjes te maken?

Voor het maken van haarspeldjes heb je wel nog wat gereedschap en lijm nodig. Voor de meeste technieken kun je een lijmpistool gebruiken, soms is het fijner om Hasulith sieradenlijm te gebruiken in combinatie met textiellijm en/of naald en draad. Je kunt de applicatie met een paar steekjes vastnaaien en daarna de randjes eventueel nog hier en daar vastlijmen.

Bij de meeste Zelfmaakpakketjes worden geen vilt rondjes meegeleverd, tenzij anders aangegeven. Je kunt de viltrondjes uiteraard ook bij Allemaal Dingetjes bestellen, klik HIER voor onze collectie vilt rondjes. De viltrondjes kun je vastlijmen met de Hasulith sieradenlijm of een lijmpistool.

Haarspeldjes maken is superleuk en makkelijk met de zelfmaakpakketjes van Allemaal Dingetjes!


Laatst bekeken producten