Wij stoppen met de verkoop van haaraccessoires materialen

Na 12,5 jaar (wat een tijd) gaan wij nu dan echt stoppen met de haaraccessoires materialen. Als je naar onze homepage gaat dan zie je dat we al begonnen zijn met uitverkopen door middel van de ‘Zomer Sale’. Kortingen van 10-70% op heel veel producten. Er is geen korting op de klik klak speldjes, alligator clips, effen lapjes enz. Deze kun je uiteraard wel gewoon bestellen, maar OP is OP.

Voor ALLE producten geldt dat ze NIET meer worden aangevuld (m.u.v. Gutermann lijm). Dit betekent dat als jij over een tijdje van plan was om nog bijvoorbeeld witte of zwarte effen lapjes, of alligator clips enz. te bestellen, je waarschijnlijk zult zien dat dat bij ons uitverkocht is. Wil je dat voorkomen? Bestel dan zo snel mogelijk.

Het is niet mogelijk om een kortingscode te gebruiken, mocht je die nog hebben.

Verzending blijft gewoon binnen 2 werkdagen, tenzij het superdruk is maar dat laten we dan weten op onze website.

Mocht je een grote partij materialen willen overnemen, kun je altijd even een mailtje sturen dan kan ik kijken wat er mogelijk is. Verwacht echter niet dat wij alles ‘even’ voor bijna niks weg doen, dat is niet de bedoeling. We krijgen meerdere mailtjes van klanten die denken dat wij er zo graag vanaf willen dat ze het wel tegen inkoopprijs kunnen overnemen, dat doen we uiteraard niet. Maar ik kan altijd even kijken voor je wat wèl kan!

Het uitverkopen van onze voorraad zal in fases gaan. We gaan steeds een stukje verder. We zullen ook andere dingen verkopen zoals knopen kokers, ladenkastjes enz. Maar dat volgt allemaal later, daar heb ik de hulp van Ronald voor nodig en dat lukt momenteel niet i.v.m. zijn eigen werk.

We blijven gewoon leuke kadootjes bij de bestellingen doen, totdat ze op zijn. We hebben nog een mega voorraad liggen, dus dat zit voorlopig wel goed, haha ;-)

Onze webwinkel is gesloten van 29-7 t/m 31-8, daarna zullen we verder gaan met alles uitverkopen. We gaan door tot alles uitverkocht is.

Wat ik hierna ga doen is ook voor mij nog een verrassing.

Liefs, Patricia heart