Verzendkosten Allemaal Dingetjes

 Binnen Nederland Totaalbedrag Verzendkosten
 Totaalbedrag van de producten € 0,- tot € 20,- € 3,95
 Totaalbedrag van de producten € 20,01 tot 35,- € 2,00
 Nederland Pakketpost (lijm bijv.) € 0,00 tot 35,- € 5,95
Totaalbedrag van de producten € 35,- of meer GRATIS
 Buitenland Verzendkosten Gratis vanaf
 België / Duitsland € 8,50 € 50,-
 Zone 3* € 14,95 € 150,-
 Zone 4* € 19,95 € 200,-
 Zone 5* € 24,95 € 250,-

Allemaal Dingetjes rekent vaste bedrag aan verzendkosten. De verzendkosten bestaan uit het verzendtarief, 21% BTW, verpakkingskosten en afhandelings- en administratiekosten. Bestellingen onder € 10,- zijn voor ons niet winstgevend, wij willen onze klanten echter wel in de gelegenheid stellen om een paar dingetjes te bestellen, daarom hanteren wij geen minimum bestelbedrag. Als je een bestelling bij ons plaatst, ga je akkoord met de verzendkosten. Als je bijvoorbeeld 1 bedeltje wilt bestellen, dan kan dat, maar de verzendkosten zijn dan wel € 3,95. Houd daar ajb rekening mee!

Voor bepaalde producten zoals lijm en grotere pakketten, en andere producten die niet in een brievenbuszendig passen geldt dat zij met pakketpost worden verzonden, daarvoor berekenen wij € 5,95. En vanaf een besteding van € 35,- aan producten verzenden wij ook pakketpost gratis.

Het bedrag wat je aan verzendkosten betaalt wordt automatisch berekend a.d.h.v. het totaalbedrag van de producten.Indien je boven een bepaalde grens komt 
(zie tabel), worden de verzendkosten automatisch verlaagd of zelfs gratis.
Let op: de verzendkosten zelf tellen NIET mee in deze berekening, ons systeem kijkt alleen naar het totaalbedrag van de producten!


Wij verzenden alle bestellingen naar het buitenland, ongeacht gewicht of volume met de pakketpost van PostNL of DHL. Voor het buitenland is dus geen brievenbuspost mogelijk. In het verleden zijn veel brievenbuspakketjes naar het buitenland kwijtgeraakt, vandaar dat we dat niet meer doen.

* Wij verzenden ook naar:
(Zone 3) Denemarken, Frankrijk, Groot Brittannië, Italië, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Spanje (verzendkosten €14,95 )

(Zone 4) Finland, Ierland, Portugal, Zweden (verzendkosten €19,95)
(Zone 5) Verenigde Staten van Amerika, Zwitserland (verzendkosten €24,95)

Indien jouw bestelling is verzonden ontvangt u van ons een e-mail. Bij verzending met pakketpost krijg je per e-mail een link met de trackingcode zodra je bestelling is aangemeld bij PostNL of DHL. Via deze link kun je zelf in de gaten houden wanneer je pakketje bezorgd wordt.

Indien jouw bestelling is verzonden met brievenbuspost houd er dan rekening mee dat er niet elke dag brievenbuspost bezorgd wordt (dinsdag t/m zaterdag). En dat het soms een paar dagen kan duren voordat uw bestelling bij jou in de brievenbus ligt, soms zelfs wel een week. Vanaf eind November tot en met de eerste week van Januari kan het lang duren voordat je je bestelling ontvangt. Ook in de schoolvakanties kan het langer duren.

De verzendkosten zijn in euro's en incl. 21% BTW. Indien je een bestelling plaatst in onze webwinkel ga je ook akkoord met onze verzendkosten.
Mochten de verzendkosten tijdens het inpakken meevallen dan krijg je het verschil tegoed. In contant geld bij je bestelling, in Spaarpunten of het bedrag wordt teruggestort. Als je meerdere bestellingen heeft geplaatst en wij voegen ze samen dan krijg je het teveel betaalde bedrag aan verzendkosten altijd terug.

PostNL gebruikt sorteermachines, ook voor de brievenbuspost. Het gebeurt weleens dat post klem raakt in deze machines, wij verpakken daarom alle breekbare en niet flexibele producten in stevige brievenbusdoosjes. Wij willen uiteraard graag dat je jouw bestelling onbeschadigd ontvangt. Deze doosjes zijn zwaarder dan bubbel enveloppen en dus kunnen de verzendkosten hoger zijn.

 

Levertijd Allemaal Dingetjes

Wij verzenden de bestellingen binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling. 

Bij een iDEAL, Mistercash, Afterpay of PayPal betaling ontvangen wij direct een berichtje dat de betaling is ontvangen. Kies je voor Vooraf overmaken (Bankoverschrijving), dan kan het soms wel 2 dagen duren voordat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Brievenbuspost wordt meestal de volgende dag bezorgd (PostNL bezorgt de brievenbuspost op dinsdag t/m zaterdag) maar het kan soms ook wel een paar dagen duren voordat je de bestelling in huis hebt.

Pakketpost wordt meestal de volgende dag bezorgd (niet op zondag). Je krijgt van ons een trackingcode waarmee je in de gaten kunt houden wanneer de bestelling bezorgd zal worden. De informatie is meestal 's avonds of 's ochtends vroeg beschikbaar. Een enkele keer wordt pakketpost na 2 dagen bezorgd.

PostNL hanteert tijdens feestdagen vaak een aangepast bezorgschema. Ook is het dan voor ons niet altijd mogelijk om de post bij PostNL aan te bieden.