Verzendkosten Allemaal Dingetjes

Land Verzendkosten   Gratis vanaf    
 Nederland 0-49 gram
(inclusief kleine order toeslag)
€ 2,00 € 35,-
 Nederland 50-99 gram € 2,95 € 35,-
 Nederland 100-350 gram € 3,95 € 35,-
 Nederland 350-500 gram € 4,95 € 35,-
 Nederland Pakketpost € 5,95 € 35,-
 België / Duitsland € 8,50 € 50,-
 Zone 3* € 14,95 € 150,-
 Zone 4* € 19,95 € 200,-
 Zone 5* € 24,95 € 250,-

Allemaal Dingetjes rekent lage verzendkosten. De verzendkosten bestaan uit het PostNL tarief, 21% BTW, verpakkingskosten en afhandelings- en administratiekosten, wij berekenen niet alles door aan onze klanten. Een deel nemen wij zelf voor onze rekening.
Het bedrag wat u aan verzendkosten betaalt wordt automatisch berekend a.d.h.v. het gewicht van uw bestelling.Indien u boven een bepaalde grens komt 
(zie tabel), worden de verzendkosten automatisch gratis.
Let op: de verzendkosten zelf tellen NIET mee in deze berekening, ons systeem kijkt alleen naar het totaalbedrag van de producten!


Wij verzenden alle bestellingen naar het buitenland, ongeacht gewicht of volume met de pakketpost van PostNL. Voor het buitenland is dus geen brievenbuspost mogelijk. In het verleden zijn veel brievenbuspakketjes naar het buitenland kwijtgeraakt, vandaar dat we dat niet meer doen.

* Wij verzenden ook naar:
(Zone 3) Denemarken, Frankrijk, Groot Brittannië, Italië, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Spanje (verzendkosten €14,95 )

(Zone 4) Finland, Ierland, Portugal, Zweden (verzendkosten €19,95)
(Zone 5) Verenigde Staten van Amerika, Zwitserland (verzendkosten €24,95)

Indien uw bestelling is verzonden ontvangt u van ons een e-mail. Bij verzending met pakketpost krijgt u van ons per e-mail een link met de trackingcode zodra uw bestelling is aangemeld bij PostNL. Via deze link kunt u zelf in de gaten houden wanneer uw pakketje bezorgd wordt. PostNL bezorgt de pakketpost binnen NL meestal binnen 1 dag. De bezorgdagen zijn maandag t/m zaterdag. Naar het buitenland duurt het uiteraard langer voordat u de bestelling ontvangt.

Indien uw bestelling is verzonden met brievenbuspost houdt u er dan rekening mee dat er niet elke dag brievenbuspost bezorgd wordt (dinsdag t/m zaterdag). En dat het soms een paar dagen kan duren voordat uw bestelling bij u in de brievenbus ligt, soms zelfs wel een week. Vanaf eind November tot en met de eerste week van Januari kan het lang duren voordat u uw bestelling ontvangt. Ook in de schoolvakanties kan het langer duren.

De verzendkosten zijn in euro's en incl. 21% BTW. Indien u een bestelling plaatst in onze webwinkel gaat u ook akkoord met onze verzendkosten.
Mochten de verzendkosten tijdens het inpakken meevallen dan krijgt u het verschil tegoed. In contant geld bij uw bestelling, in Spaarpunten of het bedrag wordt teruggestort. Als u meerdere bestellingen heeft geplaatst en wij voegen ze samen dan krijgt u het teveel betaalde bedrag aan verzendkosten altijd terug.

PostNL gebruikt sorteermachines, ook voor de brievenbuspost. Het gebeurt weleens dat post klem raakt in deze machines, wij verpakken daarom alle breekbare en niet flexibele producten in stevige brievenbusdoosjes. Wij willen uiteraard graag dat u uw bestelling onbeschadigd ontvangt. 

 

Levertijd Allemaal Dingetjes

Wij verzenden de bestellingen binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling. 

Bij een iDEAL, Mistercash, Afterpay of PayPal betaling ontvangen wij direct een berichtje dat de betaling is ontvangen. Kies je voor Vooraf overmaken (Bankoverschrijving), dan kan het soms wel 2 dagen duren voordat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Brievenbuspost wordt meestal de volgende dag bezorgd (PostNL bezorgt de brievenbuspost op dinsdag t/m zaterdag) maar het kan soms ook wel een paar dagen duren voordat je de bestelling in huis hebt.

Pakketpost wordt meestal de volgende dag bezorgd (niet op zondag). Je krijgt van ons een trackingcode waarmee je in de gaten kunt houden wanneer de bestelling bezorgd zal worden. De informatie is meestal 's avonds of 's ochtends vroeg beschikbaar. Een enkele keer wordt pakketpost na 2 dagen bezorgd.

PostNL hanteert tijdens feestdagen vaak een aangepast bezorgschema. Ook is het dan voor ons niet altijd mogelijk om de post bij PostNL aan te bieden.