Levertijd Allemaal Dingetjes

** Let op: In verband met het coronavirus en de lockdown wordt er veel online besteld, daardoor heeft PostNL het erg druk en kan het dus langer duren voordat je je bestelling in huis hebt **

Wij verzenden alle bestellingen binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling. Meestal verwerken wij de bestellingen in de ochtend.

Bij een iDEAL, Mistercash, Afterpay of PayPal betaling ontvangen wij direct een berichtje dat de betaling is ontvangen. Kies je voor Vooraf overmaken (Bankoverschrijving), dan kan het langer duren voordat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Brievenbuspost wordt meestal de volgende dag bezorgd (PostNL bezorgt de brievenbuspost op dinsdag t/m zaterdag) maar het kan soms ook wel een paar dagen duren voordat je de bestelling in huis hebt. Wij hebben daar helaas geen invloed op. 

Pakketpost wordt meestal de volgende dag bezorgd (niet op zondag). Je krijgt van ons een trackingcode waarmee je in de gaten kunt houden wanneer de bestelling bezorgd zal worden. De informatie is meestal 's avonds of 's ochtends vroeg beschikbaar. Een enkele keer wordt pakketpost na 2 dagen bezorgd.

LET OP: Tijdelijk andere omstandigheden
De postbodes en pakketbezorgers van PostNL doen hun best om ook tijdens de coronacrisis alle poststukken op tijd te verwerken en bezorgen. Maar ook bij PostNL zijn er zieken en kan het dus langer duren voordat jouw bestelling bij jou wordt bezorgd.

Hulp nodig?

Hulp nodig?


Bel/WhatsApp Patricia
op 06-38783093