Verzendkosten Allemaal Dingetjes

 
                                                  Nederland         België/Duitsland       
Brievenbuspost 0-20 gram  € 1,25 n.v.t.
Brievenbuspost 21-50 gram € 2,25 n.v.t.
Brievenbuspost 51-100 gram € 3,25 n.v.t.
Brievenbuspost 101-350 gram € 3,95 n.v.t.
Pakketpost (bijv. lijm) € 6,50 € 9,50
Brievenbuspost GRATIS vanaf € 35,- n.v.t.
Pakketpost GRATIS vanaf € 50,- € 75,-

Ons webwinkelsysteem rekent de verzendkosten uit aan de hand van het gewicht van de bestelling. De verzendkosten bestaan uit het verzendtarief, 21% BTW, verpakkingskosten en afhandelings- en administratiekosten. Indien je boven een bepaalde grens komt met het totaalbedrag van je bestelling (zie tabel), wordt jouw pakketje gratis verzonden.
Let op: de verzendkosten zelf tellen NIET mee in deze berekening, ons systeem kijkt alleen naar het totaalbedrag van de producten!
Als je een bestelling bij ons plaatst, ga je akkoord met de verzendkosten. Wij gaan er vanuit dat je vantevoren de verzendkosten hebt gelezen.

Voor bepaalde producten zoals lijm en grotere pakketten, en andere producten die niet in een brievenbuszending passen geldt dat zij met pakketpost worden verzonden, daarvoor berekenen wij € 6,50. En vanaf een besteding van € 50,- aan producten verzenden wij ook pakketpost gratis (binnen NL).

Wij verzenden alle bestellingen naar het buitenland, ongeacht gewicht of volume met de pakketpost van PostNL. 
Voor het buitenland is dus geen brievenbuspost mogelijk. 

* Wij verzenden ook naar:
(Zone 3) Denemarken, Frankrijk, Groot Brittannië, Italië, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Spanje (verzendkosten €14,95 )

(Zone 4) Finland, Ierland, Portugal, Zweden (verzendkosten €19,95)
(Zone 5) Verenigde Staten van Amerika, Zwitserland (verzendkosten €24,95)

Indien jouw bestelling is verzonden ontvang je van ons een e-mail. Bij verzending met pakketpost krijg je per e-mail een link met de trackingcode zodra je bestelling is aangemeld bij PostNL. Via deze link kun je zelf in de gaten houden wanneer je pakketje bezorgd wordt.

Als je meerdere bestellingen hebt geplaatst en wij voegen ze samen dan krijg je het teveel betaalde bedrag aan verzendkosten altijd terug.

PostNL gebruikt sorteermachines, ook voor de brievenbuspost. Het gebeurt weleens dat post klem raakt in deze machines, wij verpakken daarom alle breekbare en niet flexibele producten in stevige (brievenbus)doosjes en/of met extra verpakkingsmateriaal. Wij willen uiteraard graag dat je jouw bestelling onbeschadigd ontvangt.

 
Hulp nodig?

Hulp nodig?


Bel/WhatsApp Patricia
op 06-38783093