Verzendkosten Allemaal Dingetjes

                                                  Nederland         België       
Totaalbedrag van de producten 0,- tot 20,-  € 3,95 € 7,50
Totaalbedrag van de producten 20,01 tot 35,- € 2,00 € 7,50
Nederland pakketpost (bijv. lijm) € 5,95 € 7,50
Totaalbedrag van de producten 35,- of meer GRATIS € 7,50
Totaalbedrag van de producten 50,- of meer   GRATIS

Allemaal Dingetjes rekent vaste bedragen aan verzendkosten. De verzendkosten bestaan uit het verzendtarief, 21% BTW, verpakkingskosten en afhandelings- en administratiekosten. Het bedrag wat je aan verzendkosten betaalt wordt automatisch berekend a.d.h.v. het totaalbedrag van de producten.Indien je boven een bepaalde grens komt (zie tabel), worden de verzendkosten automatisch verlaagd of zelfs gratis.
Let op: de verzendkosten zelf tellen NIET mee in deze berekening, ons systeem kijkt alleen naar het totaalbedrag van de producten!
Als je een bestelling bij ons plaatst, ga je akkoord met de verzendkosten.

Voor bepaalde producten zoals lijm en grotere pakketten, en andere producten die niet in een brievenbuszending passen geldt dat zij met pakketpost worden verzonden, daarvoor berekenen wij € 5,95. En vanaf een besteding van € 35,- aan producten verzenden wij ook pakketpost gratis.

Wij verzenden alle bestellingen naar het buitenland, ongeacht gewicht of volume met de pakketpost van PostNL of DHL. 
Voor het buitenland is dus geen brievenbuspost mogelijk. In het verleden zijn veel brievenbuspakketjes naar het buitenland kwijtgeraakt, vandaar dat we dat niet meer doen.

* Wij verzenden ook naar:
(Zone 3) Denemarken, Frankrijk, Groot Brittannië, Italië, Luxemburg, Monaco, Oostenrijk, Spanje (verzendkosten €14,95 )

(Zone 4) Finland, Ierland, Portugal, Zweden (verzendkosten €19,95)
(Zone 5) Verenigde Staten van Amerika, Zwitserland (verzendkosten €24,95)

Indien jouw bestelling is verzonden ontvang je van ons een e-mail. Bij verzending met pakketpost krijg je per e-mail een link met de trackingcode zodra je bestelling is aangemeld bij PostNL. Via deze link kun je zelf in de gaten houden wanneer je pakketje bezorgd wordt.

Als je meerdere bestellingen hebt geplaatst en wij voegen ze samen dan krijg je het teveel betaalde bedrag aan verzendkosten altijd terug.

PostNL gebruikt sorteermachines, ook voor de brievenbuspost. Het gebeurt weleens dat post klem raakt in deze machines, wij verpakken daarom alle breekbare en niet flexibele producten in stevige (brievenbus)doosjes. Wij willen uiteraard graag dat je jouw bestelling onbeschadigd ontvangt.

 

Hulp nodig?

Neem contact met ons op!
Bel of WhatsApp Patricia
op nummer 06-38783093

Volg ons ook op Social Media