Verzendkosten Allemaal Dingetjes

                                                  Nederland         België      
Brievenbuspost 0-20 gram  € 1,25 n.v.t.
Brievenbuspost 21-50 gram € 2,50 n.v.t.
Brievenbuspost 51-100 gram € 3,50 n.v.t.
Brievenbuspost vanaf 101 gram € 4,50 n.v.t.
Pakketpost (bijv. lijm) € 6,95 € 8,95
GRATIS verzending vanaf € 50,- € 75,-

Ons webwinkelsysteem rekent de verzendkosten uit aan de hand van het gewicht van de bestelling. De verzendkosten bestaan uit het verzendtarief, 21% BTW, verpakkingskosten en afhandelings- en administratiekosten. Indien je boven een bepaalde grens komt met het totaalbedrag van je bestelling, worden de verzendkosten lager of wordt jouw pakketje gratis verzonden.
Let op: de verzendkosten zelf tellen NIET mee in deze berekening, ons systeem kijkt alleen naar het totaalbedrag van de producten!

Als je een bestelling bij ons plaatst, ga je akkoord met de verzendkosten. Wij gaan er vanuit dat je van tevoren de verzendkosten hebt bekeken.

Voor bepaalde producten zoals lijm en grotere pakketten, en andere producten die niet in een brievenbuszending passen geldt dat zij met pakketpost worden verzonden, daarvoor berekenen wij € 6,95 (binnen NL).

Wij verzenden alle bestellingen naar België met de pakketpost van PostNL. 
Het is niet meer mogelijk om goederen te verzenden met briefpost.

Zodra jouw bestelling is verzonden ontvang je van ons een e-mail. Bij verzending met pakketpost staat in de e-mail een link met de trackingcode. Via deze link kun je zelf in de gaten houden wanneer je pakketje bezorgd wordt.

Als je meerdere bestellingen hebt geplaatst en wij voegen ze samen dan krijg je het teveel betaalde bedrag aan verzendkosten altijd terug.

PostNL gebruikt sorteermachines, ook voor de brievenbuspost. Het gebeurt weleens dat post klem raakt in deze machines, wij verpakken daarom alle breekbare en niet flexibele producten in stevige (brievenbus)doosjes en/of met extra verpakkingsmateriaal. Wij willen uiteraard graag dat je jouw bestelling onbeschadigd ontvangt.