Zelf haarstrikjes maken met PU leer lapjes

Wil jij lapjes leer kopen om zelf haar strikjes te maken? Allemaal Dingetjes heeft een mooie collectie leer lapjes van PU leer. Met deze lapjes imitatieleer en een strikken mal kun je zelf een leuk haarstrikje maken. Je tekent het patroon van het strikje over op het lapje leer en knipt het uit. Daarna kun je het in elkaar lijmen met een lijmpistool of Gutermann textiellijm.


PU leer lapjes voor haar strikjes in diverse soorten

Bij Allemaal Dingetjes vind je verschillende lapjes leer voor haarstrikjes. De PU leer lapjes zijn er in effen kleur met of zonder structuur, met glans, er zijn lapjes imitatie leer met stippen, dierenprint of een andere leuke print. Je kunt alle lapjes natuurlijk onderling combineren, zo kun je eindeloos veel mooie combinaties bedenken en dus veel verschillende strikken maken.
 

Mallen om zelf haarstrikjes te maken

Om zelf een strikje te maken kun je een download mal gebruiken die je zelf kunt uitprinten op dikker papier. Of je kunt een stevige kunststof mal aanschaffen, deze gaan lekker lang mee en zijn ook nog eens transparant zodat je heel gemakkelijk kunt zien hoe het patroon van het imitatieleer lapje uitkomt.
 

Hoe kun je zelf haar strikjes maken met PU leer lapjes?

Bekijk onze tutorial met uitleg over hoe je het beste zelf een haar strikje kunt maken met imitatie leer lapjes. Het is niet moeilijk, jij kunt dit ook. Bekijk de uitleg en ga aan de slag met zelf leuke haarstrikken maken!


Laatst bekeken producten

Onze webwinkel werkt voor jou beter met cookies. Voor meer informatie kijk onderaan onze site bij Privacy