Vragen? Bel op werkdagen tussen 10:00 en 15:00 uur naar Patricia op 06-38783093 of stuur een WhatsApp
0
Winkelwagen
€ 0,00
Haaraccessoires maken /

DIY pakketjes zelf haarspeldjes maken


De zelfmaakpakketten haarspeldjes maken zijn verkrijgbaar in 3 maten: S (kniphoesjes zijn 35mm) - M (kniphoesjes zijn 45mm) - L (kniphoesjes zijn 55mm). Ieder pakketje bevat de onderdelen die u op de foto zit. Niet inbegrepen zijn viltrondjes om de onderkant netjes af te werken. De viltrondjes vindt u HIER


 


Bezig met laden...

Zelf haarspeldjes maken met Zelfmaakpakketjes

Allemaal Dingetjes heeft leuke zelfmaakpakketjes in het assortiment, waarmee u eenvoudig zelf leuke haarknipjes kunt maken. Voor uitleg over de diverse technieken kunt u kijken bij Werkbeschrijving.

De zelfmaakpakketten haarspeldjes maken zijn verkrijgbaar in 3 maten: 
S (kniphoesjes zijn 35mm), M (kniphoesjes zijn 45mm) en L (kniphoesjes zijn 55mm)

Het is superleuk om haarspeldjes te maken, het is alleen soms lastig om zelf materialen bij elkaar te zoeken. In ons atelier/magazijn hebben wij vaak veel materialen liggen en kunnen zo makkelijk de leukste combinaties maken. Een voordeel van onze zelfmaakpakketjes is dat u ook geen restmateriaal overhoudt. In elk pakketje zitten de materialen die u op de foto ziet, daarmee kunt u 1 paar haarspeldjes maken (tenzij anders aangegeven).

Wilt u liever wel zelf de materialen uitzoeken en combineren dan heeft Allemaal Dingetjes een grote collectie materialen, die vindt u bij Haaraccessoires maken

Wat heeft u verder nog nodig?

Voor het maken van haarspeldjes heeft u wel nog wat gereedschap en lijm nodig. Voor de meeste technieken kunt u een lijmpistool gebruiken, soms is het fijner om Hasulith sieradenlijm te gebruiken in combinatie met textiellijm en/of naald en draad. U kunt de applicatie met een paar steekjes vastnaaien en daarna de randjes eventueel nog hier en daar vastlijmen.

Bij de meeste Zelfmaakpakketjes worden geen vilt rondjes meegeleverd, tenzij anders aangegeven. U kunt de viltrondjes uiteraard ook bij Allemaal Dingetjes bestellen, klik HIER voor onze collectie vilt rondjes. De viltrondjes kunt u vastlijmen met de Hasulith sieradenlijm of een lijmpistool.

Voor de meeste DIY pakketjes haarspeldjes maken geldt: OP is OP. Ze zijn vaak maar tijdelijk in ons assortiment, wij proberen telkens weer nieuwe leuke combinaties en technieken te verzinnen en dus leuke pakketjes te maken. Kijk regelmatig even op onze website dan mist u niets.

Zelf haarspeldjes maken is superleuk en makkelijk met de zelfmaakpakketjes van Allemaal Dingetjes!

 

Contactinformatie

Allemaal Dingetjes
Augustapolder 28
2992 SR  Barendrecht
Nederland

Tel/WhatsApp: 06-38783093

E-mail: info@allemaaldingetjes.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Verzendkosten details 

Powered by CCV Shop software webshop