Betaalmethoden Allemaal Dingetjes

Indien je op www.allemaaldingetjes.nl een bestelling plaatst ga je een betaalverplichting aan. Welke betaalmethode je ook kiest of als de betaling onverhoopt mislukt, je bent verplicht de betaling binnen 14 dagen te voldoen. Heb je vragen hierover of wil je de bestelling liever annuleren, stuur ons dan even een e-mail.

 

iDEAL via CCV Pay

Met iDEAL kun je de bestelling betalen via de vertrouwde login-omgeving van je eigen bank. Veilig en betrouwbaar. En vooral snel, wij ontvangen na de betaling direct een berichtje dat de 'betaling succesvol is afgerond' en kunnen dus snel aan de slag met het klaarmaken en verzenden van jouw bestelling. De bedragen worden gestort op een tussenrekening van onze betaalprovider CCV Pay en dit bedrijf stort het bedrag binnen een aantal dagen op onze rekening. Wil je meer informatie over iDEAL, kijk dan even op de site: www.ideal.nl

 

Achteraf betalen via Afterpay met digitale acceptgiro (+ € 1,50)

AfterPay voert voor Allemaal Dingetjes het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het totaalbedrag van de bestelling te betalen.

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay tijdens het bestelproces een gegevenscontrole uit. Vul de juiste gegevens in! Het heeft geen zin om zomaar iets in te vullen.

AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Het kan zijn dat Afterpay jouw verzoek niet goedkeurt. Dan dien je de bestelling alsnog te betalen met een andere betaalmethode. Heb je vragen over waarom Afterpay jouw verzoek niet heeft goedgekeurd? Je kunt dan altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Afterpay is ook beschikbaar voor onze Belgische klanten! Voor Belgische klanten geldt het volgende:
Ben je nog niet bekend bij AfterPay? Dan vraagt Afterpay je eenmalig om jezelf kenbaar te maken bij AfterPay door een vooruitbetaling te doen van de gekochte product(en). Je ontvangt hiervoor van AfterPay een betaalverzoek via e-mail. Wanneer deze eenmalige vooruitbetaling succesvol is voldaan kun je bij een volgende bestelling gebruik maken van achteraf betalen met AfterPay

Let op: De kosten voor Afterpay zijn voor ons erg hoog. Wij zijn genoodzaakt om een klein deel daarvan door te berekenen zodat wij deze betaalmethode kunnen blijven aanbieden. Voor betalen met Afterpay geldt een toeslag van €1,50 per betaling.

 

Bancontact/Mister Cash (via CCV Pay)

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Wij ontvangen van CCV Pay een berichtje dat de betaling succesvol is voltooid en kunnen jouw bestelling verzenden.

Voor meer informatie kijk op: Bancontact/Mister cash


Bankoverschrijving (Vooraf overmaken)

Je kunt als betaalmethode ook kiezen voor Bankoverschrijving. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je de orderbevesting via e-mail. Daarin staan onderaan alle gegevens. Je kunt het totaalbedrag binnen 14 dagen overmaken naar onze bankrekening: NL66 INGB 0007 2233 92 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. LM Crafts. Vermeld ajb het factuurnummer. Jouw bestelling wordt verzonden binnen 2 werkdagen NADAT het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wil je je bestelling snel ontvangen kies dan voor iDEAL of PayPal, onze klanten uit het buitenland kunnen ook kiezen voor Mistercash, PayPal, GiroPay of Sofortbanking.


PayPal

Betalen met PayPal is gemakkelijk, en het bedrag wordt rechtstreeks bijgeschreven op onze PayPal-rekening. Wij ontvangen binnen een korte tijd een berichtje dat de betaling succesvol is afgerond. Is de betaling bij jouw PayPal rekening gewoon afgeschreven, maar heb je na 2 uur nog steeds geen orderbevestiging ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: info@allemaaldingetjes.nl dan kijken wij het zsm even voor je na. Jouw PayPal betaling wordt via ons webwinkel systeem automatisch overgemaakt naar het juiste e-mailadres wat bij onze PayPal-rekening hoort: lmcrafts@live.nl. Voor meer informatie over PayPal, kijk op de site: www.paypal.nl


Bestelling afhalen

Bij het plaatsen van een bestelling kun je kiezen voor betaalmethode Betalen bij afhalen. Je betaalt de bestelling dan contant (en gepast!) als je het komt ophalen.

Belangrijk: Maak eerst een afspraak! Wij zijn niet altijd aanwezig in onze loods. Je kunt dus niet zomaar een bestelling plaatsen en zeggen: Ik kom het zometeen ophalen. Houd daar ajb rekening mee. Neem even contact op via WhatsApp dan kunnen wij je meteen laten weten of en wanneer het uitkomt.

Hulp nodig?

Hulp nodig?


Bel/WhatsApp Patricia
op 06-38783093