Indien u op www.allemaaldingetjes.nl een bestelling plaatst gaat u een betaalverplichting aan.
Welke betaalmethode u ook kiest of als de betaling onverhoopt mislukt, u bent verplicht de betaling binnen 14 dagen te voldoen. Heeft u vragen hierover of wilt u uw bestelling liever annuleren, stuur dan een e-mail naar: info@allemaaldingetjes.nl
 

iDEAL (via MultiSafepay)

Met iDEAL kunt u uw bestelling betalen via uw vertrouwde login-omgeving van uw eigen bank. Veilig en betrouwbaar. En vooral snel, wij ontvangen na uw betaling direct een berichtje dat de 'betaling succesvol is afgerond' en kunnen dus snel aan de slag met het klaarmaken en verzenden van uw bestelling. De bedragen worden gestort op een tussenrekening van onze betaalprovider MultiSafepay en dit bedrijf stort het bedrag binnen een aantal dagen op onze rekening. Wilt u meer informatie over iDEAL, kijk dan even op de site: www.ideal.nl

 

Bancontact/Mister Cash (via MultiSafepay)

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Wij ontvangen van MultiSafepay een berichtje dat uw betaling succesvol is voltooid en kunnen uw bestelling verzenden.
Voor meer informatie kijk op: Bancontact/Mister cash

 

Achteraf betalen via Afterpay met digitale acceptgiro 

** In verband met een storing is Afterpay tijdelijk niet beschikbaar ** 
AfterPay voert voor Allemaal Dingetjes het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.
U kunt bij Allemaal Dingetjes betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,-
Voor bedrijven gelden respectievelijk de bedragen 200,- en 400,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan dient u de bestelling te betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Afterpay is ook beschikbaar voor onze Belgische klanten! Voor u geldt het volgende:
Bent u nog niet bekend bij AfterPay? Dan vraagt Afterpay u eenmalig om uzelf kenbaar te maken bij AfterPay door een vooruitbetaling te doen van uw gekochte product(en). U ontvangt hiervoor van AfterPay een betaalverzoek via e-mail. Wanneer deze eenmalige vooruitbetaling succesvol is voldaan kunt u bij een volgende bestelling gebruik maken van achteraf betalen met AfterPay.

 

Bankoverschrijving

U kunt als betaalmethode ook kiezen voor Bankoverschrijving. U ontvangt zsm van ons een e-mail met de factuur. U kunt het totaalbedrag dan binnen 14 dagen overmaken naar onze bankrekening: NL06 ABNA 0527 2425 94 (BIC: ABNANL2A) t.n.v. LM Crafts. Vermeld aub het factuurnummer. Houdt er svp rekening mee dat het even kan duren voordat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Uw bestelling wordt verzonden binnen 2 werkdagen NADAT het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wilt u uw bestelling snel ontvangen kies dan voor iDeal of PayPal, onze klanten uit het buitenland kunnen ook kiezen voor Mistercash, PayPal of Sofortbanking.

 

PayPal

Betalen met PayPal is gemakkelijk, en het bedrag wordt rechtstreeks bijgeschreven op onze PayPal-rekening. Wij ontvangen binnen een korte tijd een berichtje dat uw betaling succesvol is afgerond. Is de betaling bij uw PayPal rekening gewoon afgeschreven, maar heeft u na 2 uur nog steeds geen orderbevestiging ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: info@allemaaldingetjes.nl dan kijken wij het zsm even voor u na. Uw PayPal betaling wordt via ons webwinkel systeem automatisch overgemaakt naar het juiste e-mailadres wat bij onze PayPal-rekening hoort: lmcrafts@live.nl. Voor meer informatie over PayPal, kijk op de site: www.paypal.nl 

 

Bestelling afhalen

Het is helaas niet mogelijk om uw bestelling af te halen of te winkelen bij Allemaal Dingetjes.