Betaalmethoden Allemaal Dingetjes

Indien je op www.allemaaldingetjes.nl een bestelling plaatst ga je een betaalverplichting aan. Welke betaalmethode je ook kiest of als de betaling onverhoopt mislukt, je bent verplicht de betaling binnen 14 dagen te voldoen. Heb je vragen hierover of wil je de bestelling liever annuleren, stuur ons dan even een e-mail.

 

iDEAL via CCV Pay

Met iDEAL kun je de bestelling betalen via de vertrouwde login-omgeving van je eigen bank. Veilig en betrouwbaar. En vooral snel, wij ontvangen na de betaling direct een berichtje dat de 'betaling succesvol is afgerond' en kunnen dus snel aan de slag met het klaarmaken en verzenden van jouw bestelling. De bedragen worden gestort op een tussenrekening van onze betaalprovider CCV Pay en dit bedrijf stort het bedrag binnen een aantal dagen op onze rekening. Wil je meer informatie over iDEAL, kijk dan even op de site: www.ideal.nl

 

Bancontact/Mister Cash (via CCV Pay)

Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact/Mister Cash. Ze kunnen direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Wij ontvangen van CCV Pay een berichtje dat de betaling succesvol is voltooid en kunnen jouw bestelling verzenden.

Voor meer informatie kijk op: Bancontact/Mister cash


Bankoverschrijving (Vooraf overmaken)

Je kunt als betaalmethode ook kiezen voor Bankoverschrijving. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je de orderbevesting via e-mail. Daarin staan onderaan alle gegevens. Je kunt het totaalbedrag binnen 14 dagen overmaken naar onze bankrekening: NL66 INGB 0007 2233 92 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. LM Crafts. Vermeld ajb het factuurnummer. Jouw bestelling wordt verzonden binnen 2 werkdagen NADAT het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Wil je je bestelling snel ontvangen kies dan voor iDEAL, PayPal of Bancontact.


PayPal

Betalen met PayPal is gemakkelijk, en het bedrag wordt rechtstreeks bijgeschreven op onze PayPal-rekening. Wij ontvangen binnen een korte tijd een berichtje dat de betaling succesvol is afgerond. Is de betaling bij jouw PayPal rekening gewoon afgeschreven, maar heb je na 2 uur nog steeds geen orderbevestiging ontvangen? Stuur dan een e-mail naar: info@allemaaldingetjes.nl dan kijken wij het zsm even voor je na. Jouw PayPal betaling wordt via ons webwinkel systeem automatisch overgemaakt naar het juiste e-mailadres wat bij onze PayPal-rekening hoort: lmcrafts@live.nl.