Met AfterPay kunt u bij ons online winkelen en veilig achteraf betalen door middel van een digitale factuur die u van Afterpay via e-mail ontvangt. Bijkomend voordeel is dat u vanaf nu altijd en overal bij Allemaal Dingetjes kunt bestellen zonder op zoek te gaan naar uw TAN-codes of Random Reader.

AfterPay is dé veilige manier van achteraf betalen van uw online bestelling bij Allemaal Dingetjes.

Het maximum bestelbedrag voor de eerste keer betalen met achteraf betalen via Afterpay is 150 euro.
Bij een volgende bestelling met achteraf betalen via Afterpay is het maximum bestelbedrag 250 euro.
Voor bedrijven gelden respectievelijk de bedragen 200,- en 400,-.

De kosten voor deze betaalmethode zijn 0,99 euro per bestelling. 

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Afterpay is ook beschikbaar voor onze Belgische klanten! Voor onze Belgische klanten geldt het volgende:
Bent u nog niet bekend bij AfterPay? Dan vraagt Afterpay u eenmalig om uzelf kenbaar te maken bij AfterPay door een vooruitbetaling te doen van uw gekochte product(en). U ontvangt hiervoor van AfterPay een betaalverzoek via e-mail. Wanneer deze eenmalige vooruitbetaling succesvol is voldaan kunt u bij een volgende bestelling gebruik maken van achteraf betalen met AfterPay.

Lukt het betalen met Afterpay niet? Plaats dan aub niet een nieuwe bestelling maar neem eerst contact op met de Afterpay Klantenservice.


De voordelen van AfterPay voor u als consument/bedrijf zijn als volgt samen te vatten:

Eerst product ontvangen, daarna pas betalen

U plaatst via onze webwinkel een bestelling, wij verzenden uw bestelling en AfterPay stuurt u achteraf een betaaloverzicht. U kunt na ontvangst van uw bestelling achteraf betalen door middel van een digitale factuur of een eenmalige machtiging.

Keuze wanneer u betaalt

U hoeft niet meer het volledige bedrag vooruit te betalen. U laat het product versturen en AfterPay biedt u een betaaltermijn van 14 dagen. Dit geeft u de keuze te betalen op het moment dat u het beste uit komt. 

Veilig en eenvoudig

AfterPay biedt een geheel veilige betaaloptie. Betalen van de acceptgiro kan door middel van de toegestuurde acceptgiro, deze kunt u via internetbankieren of overschrijvingsformulier van uw bank betalen. De digitale factuur van DigiAccept betaalt u veilig en gemakkelijk via iDEAL. Hiermee komt u in uw eigen vertrouwde bankomgeving. Met de eenmalige machtiging weet u precies wanneer en hoeveel er van uw bankrekening wordt afgeschreven.


Werkwijze AfterPay

Achteraf betalen met AfterPay werkt heel gemakkelijk. Wanneer u kies voor AfterPay dient u een aantal gegevens in te vullen aan de hand waarvan AfterPay een gegevenscontrole doet. Gegevens waarnaar gevraagd wordt zijn bijvoorbeeld uw naam, adres, geboortedatum of telefoonnummer. Vergeet niet de betalingsvoorwaarden van Afterpay te accepteren (vakje aanvinken). 

Nadat u de gevraagde gegevens heeft ingevuld klikt u op 'Volgende stap'. In het volgende scherm kunt u uw gegevens controleren en de Algemene Voorwaarden van Allemaal Dingetjes accepteren. Zodra u op 'Kopen' klikt is uw bestelling definitief. Afterpay voert dan de gegevenscontrole uit. Let op! Dit kan even duren, klikt u het scherm niet weg aub. Als de betaling met achteraf betalen via Afterpay is goed gekeurd krijgt u het scherm te zien waarin staat: Bedankt voor uw bestelling! Vervolgens verzenden wij uw bestelling binnen 5 werkdagen. Een paar dagen na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van Afterpay een e-mail met een betaallink. Als u daarop klikt, wordt u doorgeleid en kunt u de betaling voldoen met iDeal. Of u kunt het bedrag overmaken naar Afterpay, naar de bankgegevens vermeld in de e-mail van Afterpay. Maak het bedrag NOOIT over naar Allemaal Dingetjes maar naar Afterpay!!

BELANGRIJK:
Realiseert u zich alstublieft dat als u na de controle een afwijzing krijgt, u de bestelling met een andere betaalmethode dient te betalen. U bent immers door het plaatsen van een bestelling een betalingsverplichting aangegaan en u bent akkoord gegaan met onze voorwaarden. Indien Afterpay de betaling met achteraf betalen niet heeft goedgekeurd, krijgt u een melding in uw scherm. Kies in dit scherm een andere betaalmethode en rond alsnog uw bestelling af.