Afterpay

Met AfterPay kun je bij ons online winkelen en veilig achteraf betalen door middel van een digitale factuur die je van Afterpay via e-mail ontvangt.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit.

AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Allemaal Dingetjes krijgt de gegevens die je in hebt gevuld nooit te zien.

Is de gegevenscontrole goedgegaan, en is jouw betaling met Afterpay goedgekeurd? Dan staat jouw betaling in ons systeem op goedgekeurd en zullen wij jouw bestelling verzenden binnen 2 werkdagen.

Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Afterpay niet goedgekeurd worden, dan dien je de bestelling alsnog te betalen met een andere betaalmethode. Doe je dat niet, dan wordt jouw bestelling geannuleerd.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Afterpay is ook beschikbaar voor onze Belgische klanten! Voor onze Belgische klanten geldt het volgende:
Ben je nog niet bekend bij AfterPay? Dan vraagt Afterpay je eenmalig om jezelf kenbaar te maken bij AfterPay door een vooruitbetaling te doen van de gekochte product(en). Je ontvangt hiervoor van AfterPay een betaalverzoek via e-mail. Wanneer deze eenmalige vooruitbetaling succesvol is voldaan kun je bij een volgende bestelling gebruik maken van achteraf betalen met AfterPay.


Betalen met Afterpay heeft als voordeel:

Eerst product ontvangen, daarna pas betalen

Je plaatst via onze webwinkel een bestelling, na goedkeuring door Afterpay verzenden wij de bestelling en AfterPay stuurt jou achteraf een betaaloverzicht via e-mail. Je kunt de bestelling dan binnen 14 dagen betalen op een veilige manier door middel van een digitale factuur (DigiAccept) of een eenmalige machtiging. Dit geeft jou de keuze te betalen op het moment dat het jou het beste uitkomt.

LET OP! Hier moet je wel rekening mee houden als je voor Afterpay kiest:

1) Bestel je digitale producten zoals downloads (mallen, tutorials) dan dien je die altijd te betalen. Die producten kun je niet retourneren. Het mailtje met de downloads ontvang je ook pas NA goedkeuring van de betaling door Afterpay.

2) Kies je voor Afterpay en mislukt de betaling, of krijg je geen goedkeuring van Afterpay? Je bent met het plaatsen van een bestelling een verplichting aangegaan en dient de betaling dan te voldoen met een andere betaalmethode. Doe je dat niet dan annuleren wij jouw bestelling.

3) Wil je producten retourneren? Dan dien je de betaling bij Afterpay wel gewoon te voldoen. Het bedrag van de retouren storten wij zsm handmatig op jouw rekening terug.

Hulp nodig?

Hulp nodig?


Bel/WhatsApp Patricia
op 06-38783093