** Tijdelijk is Afterpay niet beschikbaar **


Met AfterPay kun je bij ons online winkelen en veilig achteraf betalen door middel van een digitale factuur die je van Afterpay via e-mail ontvangt. Bijkomend voordeel is dat je vanaf nu altijd en overal bij Allemaal Dingetjes kunt bestellen zonder op zoek te gaan naar uw TAN-codes of Random Reader.

AfterPay is dé veilige manier van achteraf betalen van je online bestelling bij Allemaal Dingetjes.

De kosten voor deze betaalmethode zijn 0,99 euro per bestelling. 

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan dien je de bestelling te betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Afterpay is ook beschikbaar voor onze Belgische klanten! Voor onze Belgische klanten geldt het volgende:
Ben je nog niet bekend bij AfterPay? Dan vraagt Afterpay je eenmalig om uzelf kenbaar te maken bij AfterPay door een vooruitbetaling te doen van de gekochte product(en). Je ontvangt hiervoor van AfterPay een betaalverzoek via e-mail. Wanneer deze eenmalige vooruitbetaling succesvol is voldaan kun je bij een volgende bestelling gebruik maken van achteraf betalen met AfterPay.

Lukt het betalen met Afterpay niet? Dan ontvang je van ons een betaallink zodat e het op een andere manier kunt betalen. Voor vragen over waarom je betaling met Afterpay niet is goedgekeurd, neem contact op met de Afterpay Klantenservice.

De voordelen van AfterPay voor jou als consument/bedrijf zijn als volgt samen te vatten:

Eerst product ontvangen, daarna pas betalen

Je plaatst via onze webwinkel een bestelling, wij verzenden de bestelling en AfterPay stuurt jou achteraf een betaaloverzicht. Je kunt na ontvangst van de bestelling achteraf betalen door middel van een digitale factuur of een eenmalige machtiging.

Keuze wanneer je betaalt

Je hoeft niet meer het volledige bedrag vooruit te betalen. Je laat de bestelling versturen en AfterPay biedt jou een betaaltermijn van 14 dagen. Dit geeft jou de keuze te betalen op het moment dat jou het beste uit komt. 

Veilig en eenvoudig

AfterPay biedt een geheel veilige betaaloptie. Betalen van de acceptgiro kan door middel van de toegestuurde acceptgiro, deze kun je via internetbankieren of overschrijvingsformulier van jouw bank betalen. De digitale factuur van DigiAccept betaal je veilig en gemakkelijk via iDEAL. Hiermee kom je in je eigen vertrouwde bankomgeving. Met de eenmalige machtiging weet je precies wanneer en hoeveel er van je bankrekening wordt afgeschreven.


Werkwijze AfterPay

Achteraf betalen met AfterPay werkt heel gemakkelijk. Wanneer je kiest voor AfterPay dien je een aantal gegevens in te vullen aan de hand waarvan AfterPay een gegevenscontrole doet. Gegevens waarnaar gevraagd wordt zijn bijvoorbeeld je naam, adres, geboortedatum of telefoonnummer. Vergeet niet de betalingsvoorwaarden van Afterpay te accepteren (vakje aanvinken). 

Nadat je de gevraagde gegevens heeft ingevuld klik je op 'Volgende stap'. In het volgende scherm kunt je je gegevens controleren en de Algemene Voorwaarden van Allemaal Dingetjes accepteren. Zodra je op 'Kopen' klikt is de bestelling definitief. Afterpay voert dan de gegevenscontrole uit. Let op! Dit kan even duren, klik het scherm niet weg aub. Als de betaling met achteraf betalen via Afterpay is goed gekeurd krijg je het scherm te zien waarin staat: Bedankt voor de bestelling! Vervolgens verzenden wij de bestelling binnen 2 werkdagen. Een paar dagen na het plaatsen van uw bestelling ontvang je van Afterpay een e-mail met een betaallink. Als je daarop klikt, word je doorgeleid en kunt u de betaling voldoen met iDeal. Of je kunt het bedrag overmaken naar Afterpay, naar de bankgegevens vermeld in de e-mail van Afterpay. Maak het bedrag NOOIT over naar Allemaal Dingetjes maar naar Afterpay!!

BELANGRIJK:
Realiseer je alstublieft dat als je na de controle een afwijzing krijgt, je de bestelling met een andere betaalmethode dient te betalen. Je bent immers door het plaatsen van een bestelling een betalingsverplichting aangegaan en je bent akkoord gegaan met onze voorwaarden. Indien Afterpay de betaling met achteraf betalen niet heeft goedgekeurd, krijg je een melding in uw scherm. Kies in dit scherm een andere betaalmethode en rond alsnog de betaling af.