Met AfterPay kun je bij ons online winkelen en veilig achteraf betalen door middel van een digitale factuur die je van Afterpay via e-mail ontvangt.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan dien je de bestelling te betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Afterpay is ook beschikbaar voor onze Belgische klanten! Voor onze Belgische klanten geldt het volgende:
Ben je nog niet bekend bij AfterPay? Dan vraagt Afterpay je eenmalig om jezelf kenbaar te maken bij AfterPay door een vooruitbetaling te doen van de gekochte product(en). Je ontvangt hiervoor van AfterPay een betaalverzoek via e-mail. Wanneer deze eenmalige vooruitbetaling succesvol is voldaan kun je bij een volgende bestelling gebruik maken van achteraf betalen met AfterPay.


Lukt het betalen met Afterpay niet? Dan ontvang je van ons een betaallink zodat e het op een andere manier kunt betalen. Voor vragen over waarom je betaling met Afterpay niet is goedgekeurd, neem contact op met de Afterpay Klantenservice.

De voordelen van AfterPay voor jou als consument/bedrijf zijn als volgt samen te vatten:

Eerst product ontvangen, daarna pas betalen

Je plaatst via onze webwinkel een bestelling, wij verzenden de bestelling en AfterPay stuurt jou achteraf een betaaloverzicht. Je kunt na ontvangst van de bestelling achteraf betalen door middel van een digitale factuur of een eenmalige machtiging.

Keuze wanneer je betaalt

Je hoeft niet meer het volledige bedrag vooruit te betalen. Je laat de bestelling versturen en AfterPay biedt jou een betaaltermijn van 14 dagen. Dit geeft jou de keuze te betalen op het moment dat jou het beste uit komt. 

Veilig en eenvoudig

AfterPay biedt een geheel veilige betaaloptie. Betalen van de acceptgiro kan door middel van de toegestuurde acceptgiro, deze kun je via internetbankieren of overschrijvingsformulier van jouw bank betalen. De digitale factuur van DigiAccept betaal je veilig en gemakkelijk via iDEAL. Je ontvangt van Afterpay een e-mail met de betaalinstructies.

LET OP! Hier moet je wel rekening mee houden als je voor Afterpay kiest:

1) Bestel je digitale producten zoals downloads (mallen, tutorials) dan dien je die altijd te betalen. Die producten kun je niet retourneren.

2) Kies je voor Afterpay en mislukt de betaling, of krijg je geen goedkeuring van Afterpay? Je bent met het plaatsen van een bestelling een verplichting aangegaan en dient de betaling dan te voldoen met een andere betaalmethode. Je ontvangt van ons een betaallink zodat je de betaling alsnog kunt afronden met bijvoorbeeld iDeal of PayPal.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op!
Bel of WhatsApp Patricia
op nummer 06-38783093

Volg ons ook op Social Media